Térben álló kádak új generációja

A jövő technológiája már ma!

Öntött márvány, mint alapanyag

A műkő zúzalékból (nagyrészt Calcium-karbonátból) készült termékek lehetőséget adnak egyedi formák, színek és különleges felületek megvalósítására. Az "öntött márvány" termékek többféle felülettel készülnek, tapintásuk meleg érzetet ad, látványa pedig hasonlít a természetes kövekére. További pozitív tulajdonsága, hogy nagyméretű, különleges kiképzésű szaniterek esetében is nagy szilárdsággal bírnak, sőt a kerámiával szemben sokkal ellenállóbb felületük.

Kerámia mosdóknál az égetés/gyártás során zárványok keletkeznek (apró lyukak, ezeken keresztül távozott a víz és a levegő), amikben az idő folyamán megmarad a szennyeződés, elvízkövesednek és elszíneződik a felületük! A MARMY szaniterek felszíne homogén, nem tudnak elszíneződni és hosszú évek után sem vesztenek fényükből. Speciális polírozó és tisztító szerrel kezelve, 10-15 év után is olyanok, mint újkorukban! Nem szabad elfelejtkezni azonban a savas/lúgos szerekről (tisztítószerek, vízkőoldók, hajfestékek) amiknek rövid ideig minden károsodás nélkül ellenáll, de több napig a felületen hagyva sajnos elváltozást okozhat. Vagyis amennyiben ilyen anyaggal érintkezik, javasolt rövid időn belül letakarítani, hogy a termék sokáig szép maradjon.

A MARMY szaniterek első számú vevői a világ vezető fürdőszobabútorokat, szanitereket gyártó cégei voltak, akik követve az új trendeket, mindig újabb igényeket támasztottak az általunk gyártott és tervezett mosdókkal szemben! Termékeinket több gyártótól szerezzük be, KIZÁRÓLAG Olaszországból, Lengyelországból és Németországból érkeznek termékeink. A trendeket követve vannak olyan mosdóink amiket Európában kizárólag Nekünk gyártanak, sehol máshol nem lehet beszerezni őket.

Az elmúlt 10 évben rengeteg fejlesztést hajtottunk végre és számos új modellt készítettünk kifejezetten azon vásárlóink részére, akik nem feltétlenül „hagyományos” fürdőszobabútorban gondolkodnak, illetve maguk szeretnék megtervezni/kitalálni egyedi szanitereiket fürdőszobájukba!

Termékeink rendelkeznek ISO 9001 (TÜV RHEINLAND), TÜV és az Amerikai ASA minősítési tanúsítvánnyal és érvényes szakhatósági engedélyekkel.